VASARA SU KNYGA

Vasara su knyga

Šiemet jau aštuntąjį kartą startuoja skaitymo iššūkis VASARA SU KNYGA. Nuo birželio 1 iki rugpjūčio 31 d. vykstanti skaitymo skatinimo akcija ir vasarą kviečia nepamiršti knygos.
Ši akcija – tarsi savotiškos skaitymo varžytuvės, kurios tikslas – telkti bibliotekos bendruomenę. Knygos iš tiesų jungia, buria žmones, žmogus su knyga ne tik gražus, skaitantis žmogus – tiesiog jėga ir mada!
Tiesa, nespėjome pasigirti, jog mūsų biblioteka praėjusių metų skaitymo iššūkyje VASARA SU KNYGA buvo apdovanota diplomu „už ryškiausią 2022 m. skaitymo iššūkio rezultatų pagerinimą Šiaulių ir Telšių apskrityse“. Šis laimėjimas, mielieji mūsų skaitytojai, iš tiesų priklauso Jums: ačiū, kad vieni patys, kiti, mums priminus, registravotės į iššūkį, skaitėte iššūkio knygas, dalinotės, keitėtės jomis – žodžiu, visi buvome šio gražaus skaitymo iššūkio suokalbininkai ir bendrininkai, vieno avilio bitės! Dėkojame Jums už tą bendrystę ir vėl kviečiame stipriai stipriai būti kartu šią vasarą! Vėl SKAITYKIME! BŪKIME KARTU! KARTU SU VASARA IR KNYGA!
O šių metų skaitymo iššūkis VASARA SU KNYGA kviečia skaityti tokias knygas:
1. Knyga, kurios pavadinime minimas vietovardis.
2. Ekranizuota knyga.
3. Fantastikos knyga.
4. Negrožinė knyga.
5. Knyga apie laisvę.
Laukiame Jūsų!

Plačiau apie skaitymo iššūkį:
https://vasarasuknyga.lt/