Paskaita apie Su Džok terapiją

Balandžio 29 d. (antradienį) 17.30 val. Plungės viešojoje bibliotekoje ( Parko g. 7) vyks paskaita apie Su Džok terapiją ir  Arūno Jonuškio knygos „SU DŽOK – GAMTOS DOVANOTAS GYDYTOJAS“ pristatymas. Lektorius – Arūnas Jonuškis. Paskaita nemokama.
Daugiau informacijos www.keliasisave.lt,  tel.: 8 6766 5551.

Jau 20 metų Arūnas Jonuškis vadovauja Klaipėdos miesto klubui „Kelias į save“. 7 knygų apie su džok terapią autorius. Veda  gilius vidinių paskaitų – praktikų seminarus, skatindamas žmones ieškoti, kurti,dalindamasis  natūraliosios medicinos žiniomis, turtindamas aplinkinių dvasią. „Nepagydomų ligų nėra – yra tik per mažai tikėjimo, pačio žmogaus noro ir pastangų“ - sako Arūnas.
Su džok terapijos pamokos
Pasak Arūno, paprasčiausias, lengviausias ir pigiausias būdas, kuriuo žmonės gali sau padėti pasveikti – su džok , t.y. korėjietiškas taškinis plaštakų ir pėdų masažas. „Šios terapijos pagrindus lengva išmokti, tam prireiks 4-6 paskaitų,“ – tvirtina Arūnas. Diagnostika iš delno labai paprasta. Tereikia žinoti, kur delne yra kokio organo ar kūno dalies taškai. Jei kurio nors organo veikla sutrikusi – jo atitikmens taškai delnuose bus skaudūs. Taip mūsų vidus kalbasi su mūsų išore. Spaudžiant skausmingus taškus, į sergantį organą siunčiamas impulsas, skatinantis sveikti. Žmonių nuostabai, paskaitos metu taškiniu masažu įvairūs skausmai nuimami ar sumažinami per 3-10 minučių. Radikulito skausmui nugalėti prireiks 10-15 minučių. Na, o jei liga įsisenėjusi, masažuoti reikės kantriai ir ilgai – mėnesį, pusmetį, o gal ir metus ar net ilgiau. Tai natūralus savipagalbos ir ligų profilaktikos metodas. Metodas yra absoliučiai saugus, jis negali pakenkti, nes sukurtas ne žmogaus, o motinos gamtos. Jei spausime ne tą tašką, tiesiog nebus jokio efekto. Išmokęs su džok terapijos, žmogus tampa pats sau gydytojas.
Rezultatai
Arūnas dalinasi rezultatais, kuriuos pasiekė žmonės išmokę su džok terapiją. Panevėžietė po pusanrtų metų, taškinio su džok savimasažo, išsigydė astmą. Po kelių savaičių masažo, vilnietė pradėjo lankstyti plaštaką, kuriai jau reikėjo operacijos ir net medikai negarantavo, kad operacija padės. Kaunietė atsiaugino nykstantį rankos raumenį. Šiauliuose 65rių metų vyras nusiėmė akinius. Šiaulietė 80metė moteriškė sustabdė progresuojančią leukemiją. 24 metų mergina, turėjusi augimo funkcijos sutrikimų per pusantrų metų paaugo 9 centimetrus. Šiauliuose šeima džiaugiasi susilaukusi vaikučio. Vilnietei dirbdama su taškais atstatė širdies veiklą ir jai nebereikėjo dėti stimuliatoriaus. Šakiuose moteris išsigydė per metus neoperuojamą stuburo išvaržą, nors medikai jai prognozavo invalido vežimėlį. Kaunietė, metus laiko masažavus klubų taškus, išvengė klubo keitimo operacijos. Kaunietė per kelis mėnesius išsigydė autoimuninį tiroiditą. Kaišiadorietė sunkiai vaikščiojusi 20 metų, po taškų masažo atsisakė lazdelės ir net pradėjo šokti. Klaipėdietė po insulto prarado kalbą, nejudino kairės rankos ir kojos. Reabilitacinėje ligoninėje gydymas nedavė jokios naudos. Medikai nedžiugino - "gydymui nepasiduoda, vilčių pasveikimui praktiškai nėra". Jos draugė lankiusi su džok paskaitas nutarė padėti draugei. Po 8 su džok terapijos seansų moteris jau pradėjo iš lėto vaikščioti, po 14 dienų pradėjo kalbėti, po 21 - atsistatė rijimo funkcija.  „Aišku – visą tai pasiekė patys žmonės savo darbu“ sako su džok meistras. Stebina labai, kad įvaldęs su džok gali pats sau būti toks įvairių „specializacijų gydytojas“.
Susidomėjusius kviečiame į Arūno Jonuškio naujų knygų “Su džok – gamtos dovanotas gydytojas” pristatymą Plunges viesojoje bibliotekoje balandžio 15d 17.30val. Paskaita nemokama. Lektorius – Arūnas Jonuškis.