Kviečiame į Reginos Daugnorienės parodos atidarymą

GEGUŽĖS 4 D. 12.00 val. Plungės viešosios bibliotekos bokšto parodų salėje (Parko g. 7).

  

Regina Daugnorienė gimusi ir užaugusi Plungės mieste. Šiuo metu gyvena Vilniuje. Juokaudama visada sako, kad akvarelė Reginą ištiko, kaip meilė iš pirmo žvilgsnio. Pradžioje ji buvo vienpusė, bet įnoringoji akvarelė, ilgainiui, atsakė tuo pačiu.

  
Naujos patirtys besimokant šios technikos, praturtino ne tik gyvenimą, bet ir dvasinį pasaulį. Tai buvo kaip visraktis į naują savęs ir žmonių pažinimą ir tapo ne tik saviraiškos forma, bet ir gyvenimo būdu.

  
Tapo grynąja akvarele. Tik popierius, akvarelė ir vanduo. Mėgsta gamtos ir miesto motyvus. Pamažu jaukinasi abstraktesnį vaizdavimo būdą.

  

NUOLAT PILDOMĄ BIBLIOTEKOS ŽURNALĄ SKAITYKITE ČIA: https://drive.google.com/file/d/1nWmbi9MJP2BAJaVIGoqDTVbeBuRuXmRY/view?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR07Cad17BpH1xABoPuPjwhrDl62MF2pV4GHEdzSXSJF6hjwAgMbO4vIaK4_aem_AeQ6Lgu3OcDf-BY8LhMIg8A4WKnD7Agk_KyrFycW_BiwJbV7PtXs2HSRlns4FplQ3Ui2d6g2AjslhnwnThkf9vPk

  

PROJEKTĄ FINANSUOJA: Lietuvos kultūros taryba, Plungės rajono savivaldybės administracija, Šiaulių bankas.
PROJEKTO ORGANIZATORIUS - Plungės rajono savivaldybės viešoji biblioteka.

  
Renginio metu bus filmuojama ir fotografuojama. Vaizdinė medžiaga bus publikuojama bibliotekos veiklos viešinimo tikslais.